Nieuwsbrief juli 2002

Vemasoft voor Windows

Het pakket ‘Vemasoft voor Windows’ is heel goed ontvangen in de markt. De reacties van relaties en gebruikers zijn zeer positief. Ook gebruikers van andere pakketten onderkennen de mogelijkheden en het bedieningsgemak van het pakket; hetgeen onder andere blijkt uit een reactie van een accountantskantoor, welk gebruik maakte van een concurrerend pakket (precies; over dat pakket heb ik het), die ons schreef ’Wij zijn zeer wel onder de indruk...’. Inmiddels heeft ook dit accountantskantoor besloten over te stappen naar Vemasoft.

Nieuwe modules

Sinds de eerste versie van ‘Vemasoft voor Windows’, welke vanaf september 2001 leverbaar is, zijn er diverse aanpassingen en verbeteringen, welke door gebruikers zijn aangedragen, binnen het pakket aangebracht. Vanaf versie 2002.04-1 zijn er ook nog enkele modules waarmee u de ‘Facturering’ kunt uitbreiden, aan het pakket toegevoegd. Het betreft hier de volgende modules:

Indien u uw licentie wilt uitbreiden met één (of meerdere) van deze modules, kunt u contact opnemen met Vemasoft of dit aangeven op de achterzijde van uw service-abonnement. Ook voor de prijzen van deze modules en de bijhorende service-abonnementen kunt u contact opnemen met Vemasoft.

Verdere ontwikkelingen

Op het moment wordt de module ‘Voorraad’ ontwikkeld. Binnen deze module heeft u de mogelijkheid om ook de inkoopzijde van de artikelen te registreren en voorraadmutaties te boeken. Wij verwachten deze module na de zomer (september) operationeel te hebben. Daarna wordt het pakket geheel omgezet zodat ook een multi-user-versie beschikbaar komt. Dit verwachten wij eind 2002.

Zomeractie (t/m 30 september 2002)

Veel gebruikers zijn zeer enthousiast over onze Windows-versie. Indien u uw enthousiasme kunt overbrengen op een collega of andere relatie, en deze besluit vóór 01 oktober 2002 tot aanschaf van ‘Vemasoft voor Windows’, ontvangt u 10% van de aanschafprijs van het pakket. Een demonstratie-licentie van Vemasoft kunt u hier voor aanvragen.


Terug naar nieuwsbrieven