Nieuwsbrief december 2005

Nieuwe versie

Gebruikers van de Windows-versie van Vemasoft ontvangen hierbij de update van hun licentie (Versie 2006.01-1). Wij raden u aan deze versie direct te installeren, daar er diverse aanpassingen binnen de programmatuur zijn gemaakt die ook voor u van belang kunnen zijn.

Wijzigingen t.o.v. vorige versies

Voor wijzigingen van versie 2006.01 t.o.v. de bij u in gebruik zijnde versie verwijzen wij u naar het betreffende hoofdstuk in de handleiding, welk u kunt vinden bij de menu-keuze ‘Help’. Van de vele (kleinere en grotere) wijzigingen willen wij echter de volgende punten hier onder uw aandacht brengen:

Helpdesk

Met vragen over onze software kunt u tijdens kantoortijden altijd telefonisch bij ons terecht. Daarnaast kunt u uw vragen per e-mail aan ons voorleggen. Wanneer u deze vragen stuurt naar helpdesk@vemasoft.nl zal in het algemeen uw vraag binnen één uur beantwoord worden. Verder bevindt zich op onze website www.vemasoft.nl een hoofdstuk Veelgestelde vragen waarop de meest voorkomende vragen en antwoorden zijn geplaatst. Wellicht kunt u hiermee uw vraag/probleem zelf al oplossen.

Tip van het jaar

Binnen het programma zijn verschillende handigheidjes ingebouwd. Om alle mogelijkheden hiervan te benutten moet u uiteraard van het bestaan van deze handigheidjes op de hoogte zijn. De Tip van de dag geeft telkens wanneer u het programma opstart zo’n tip. Hierdoor leert u de (extra) mogelijkheden van het programma gefaseerd kennen. U kunt de ‘Tip van de dag’ vinden in het menu ‘Help’, waarna u deze kunt in- of uitschakelen.

 


Terug naar nieuwsbrieven