Nieuwsbrief december 2006

Nieuwe versie

Gebruikers van de Windows-versie van Vemasoft ontvangen hierbij de update van hun licentie (Versie 2007.01-1). Wij raden u aan deze versie direct te installeren, daar er diverse aanpassingen binnen de programmatuur zijn gemaakt die ook voor u van belang kunnen zijn.

Wijzigingen t.o.v. vorige versies

Binnen de programmatuur zijn o.a. de volgende wijzigingen aangebracht t.o.v. versie 2006.01-1:

Helpdesk

Met vragen over onze software kunt u tijdens kantoortijden altijd telefonisch bij ons terecht. Daarnaast kunt u uw vragen per e-mail aan ons voorleggen. Wanneer u deze vragen stuurt naar helpdesk@vemasoft.nl zal in het algemeen uw vraag binnen één uur beantwoord worden. Verder bevindt zich op onze website www.vemasoft.nl een hoofdstuk Veelgestelde vragen waarop de meest voorkomende vragen en antwoorden zijn geplaatst. Wellicht kunt u hiermee uw vraag/probleem zelf al oplossen.

Eén van de meest gestelde vragen ‘Hoe zet ik mijn gegevens over naar een nieuwe PC?’ willen wij hierbij kort toelichten:

Nieuwe ontwikkelingen

Binnen de programmatuur zijn enkele essentiële wijzigingen aangebracht. Dit jaar hebben wij echter geen grote aanpassingen en aanvullingen op onze software. Het afgelopen jaar hebben wij de mogelijkheden van nieuwe ontwikkeltools bekeken en met een nieuw tool (WinDev) van ons pakket voor serviceflats (‘MenSAS’) een Windows-versie ontwikkeld.

 

Met dit tool zullen wij de komende jaren ook onze overige software opnieuw ontwikkelen. Hierbij wordt direct de mogelijkheid geboden een zogenaamde client-server-versie te ontwikkelen, welke in een netwerk-omgeving een aanzienlijke verbetering van de verwerkingssnelheden met zich mee zal brengen.

 

Wanneer u wensen heeft welke u in onze nieuwe programmatuur opgenomen zou willen hebben kunt u deze uiteraard kenbaar maken. Na inventarisatie zullen wij bekijken welke aanpassingen en/of aanvullingen wij in onze nieuwe programmatuur zullen opnemen.

 

De eerste versie van deze programmatuur, waarin in ieder geval de ‘Boekhouding’ zal zijn opgenomen verwachten wij eind 2007 te kunnen uitleveren.Text Box: Wij wensen u prettige feestdagen en een goed en gezond 2007

 


Terug naar nieuwsbrieven