Algemeen

Sinds 1989 ontwikkelt en verkoopt Vemasoft financieel administratieve software voor het midden- en kleinbedrijf. Zowel voor eenvoudige programma’s als Boekhouding en/of Facturering, als voor een zeer uitgebreide Orderadministratie met prijsafspraken, (kortings)staffels, (back)orders, voorraad, statistieken etc., kunt u bij Vemasoft terecht. De programma’s zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers en door de vijfentwintig jaar ervaring met deze programmatuur, is er een duidelijk inzicht in de wensen en eisen die gebruikers aan hun software stellen.

Door de goede SERVICE en de persoonlijke benadering heeft Vemasoft een brede klantenkring opgebouwd. De zeer gebruiksvriendelijke interface van het programma, maakt het mogelijk om binnen enkele uren het pakket onder de knie te hebben.

Vemasoft verkoopt zijn pakketten uitsluitend met een service-abonnement, waardoor u verzekert bent van ondersteuning door de helpdesk, en u ook geregeld een update krijgt met wijzigingen en/of uitbreidingen in de pakketten. Het kunnen hier wensen van de gebruikers betreffen, maar ook aanpassingen die door de overheid worden opgelegd. Tevens wordt de software door Vemasoft bij u geïnstalleerd en krijgt u instructie in het gebruik ervan. Tijdens deze instructie wordt direct uw administratie opgezet, waardoor u leert werken met de software met uw eigen gegevens. Mede door deze aanpak is Vemasoft ook geschikt voor gebruikers die niet zo goed thuis zijn in het voeren van een administratie.

Verschillende leveranciers hebben hun software gekoppeld aan de programmatuur van Vemasoft, zodat bijvoorbeeld de journaalposten uit de salarisadministratie (Microloon, Salar) of de boekingen met betrekking tot facturen uit een branche-specifiek pakket (o.a. Talas, voor tandtechnische laboratoria) direct in Vemasoft verwerkt kunnen worden. Tevens is het mogelijk om de gegevens te exporteren naar een XML Auditfile (standaard ontwikkeld door belastingdienst in samenwerking met SRA en softwareleveranciers) zodat deze bij uw administratie- of accountantskantoor ingelezen kunnen worden, waardoor een koppeling met het pakket van dit kantoor eenvoudig is te realiseren.

De software van Vemasoft is geschikt voor het werken op pc’s met alle Windows-versies (vanaf Windows 95). De software kan zowel single- als multi-user (meerdere werkplekken) gebruikt worden. In het onderdeel Programmatuur vindt u meer informatie over de mogelijkheden van onze software.

Enkele kenmerken van de Vemasoft-programmatuur: